Smallgroup:
Heb jij een sportief doel en wil jij dit samen met een trainer bereiken? Kies dan voor de smallgroup van Evi Sports. De smallgroup bij Evi Sports is ook écht SMALL. Je traint met maximaal zes personen, zodat de trainer zich het hele uur goed kan focussen op iedere deelnemer.

Je gaat met het groepje aan de slag om jouw doelen te bereiken. Er wordt een mooie combinatie gemaakt van uithoudingsvermogen, mobiliteit en krachttraining. Dankzij de afwisseling van oefeningen en materiaal is geen één training hetzelfde en is elke training een leuke verrassing!

Wil jij de goede begeleiding van personal training ervaren en tegelijk de gezelligheid van een klein groepje? Dan is de smallgroup van Evi Sports de juiste keuze.

 

Combi lifestyle coaching en smallgroup training:
Heb jij wél de wil om jouw doelen te behalen, maar vind je het lastig om sport en voeding juist te combineren? Laat je naast het sporten begeleiden door een lifestylecoach en kies voor de combinatie van sporten onder begeleiding en gezond en gevarieerd eten! De schema’s worden gemaakt op basis van jouw doel en resultaten uit de metingen.

Tijdens het lifestyle traject word je door jouw trainer gewogen en maak je samen een belafspraak. Tijdens dit telefoongesprek worden de doelen en dieetwensen (denk aan allergieën, voorkeuren of andere specifieke aandachtspunten) besproken en krijg je uitleg over de app. Dan wordt er een op maat gemaakt voedingsschema in jouw omgeving van Benfit gezet en maak je met jouw trainer een nieuwe belafspraak na vier weken om te bespreken hoe het gaat. Mocht je eerder vragen of opmerkingen hebben, kun je contact opnemen met jouw coach wanneer je wilt! Elke vier weken word je gewogen en bespreek je je traject met je trainer. Dit traject is er om jouw lifestyle te veranderen en niet om je uit te hongeren met een streng dieet! De schema’s worden gemaakt door professionele diëtisten en worden volledig afgestemd op jouw doel en lichaamssamenstelling. Geen moeilijke gerechten of uren in de keuken staan, maar gewoon makkelijk, gezond en lekker eten!

Wil jij liever zelf aan de slag in de sportschool, maar wil je wel begeleiding door middel van een voedingsschema of trainingsschema? Kijk dan even onder het kopje “Online Coaching”!

Tarieven

Zilver

62
per 4 weken
 • 1x per week
 • €70 inclusief lifestylepakket

Goud

86
per 4 weken
 • 2x per week
 • €90 inclusief lifestylepakket

Platina

108
per 4 weken
 • 3x per week
 • €110 inclusief lifestylepakket

Gratis informatie aanvragen

  Waar zijn wij?

  J. Keplerweg 30, 2408 AC,

  Alphen aan den Rijn